top of page

                       
                           


           Ваша дитина любить співати, цікавиться мистецтвом, музикою. Давно хотіли навчитися грати на народних інструментах (баян, акордеон, домра, гітара)? Тоді ми чекаємо вас на відділі народних інструментів. Наші викладачі з радістю вам допоможуть стати справжнім музикантом.
          Народний відділ Музичної школи №4 – це базова музична  освіта та виховання. У нас не тільки навчають грати та відчувати музику, виступати, але й знайомлять з яскравим світом мистецтва. З нами ви побачите результат вже з перших занять.
          На заняттях ви: 
                  навчитесь вільно і впевнено володіти інструментом;
                  розвинете музичний слух та покращите відчуття ритму;
                  зможете читати з листа та вільно підбирати на слух улюблену композицію; 
                  зіграєте двома руками свої перші композиції;
                  навчитесь нотній грамоті.
          Завдяки професійному підходу наших викладачів та індивідуальний методиці викладання, навіть той, хто раніше ніколи не займався музикою, досягне гарних результатів. Наші головні переваги це: індивідуальний підхід до кожного здобувача освіти, результат вже на 1-2 занятті, можливість займатися онлайн, висококваліфікований педагогічний склад, сучасні методики навчання, комфортабельні музичні класи, які обладнані лише професійними та сучасними інструментами.
           Основним завданням відділу є реалізація освітніх програм в сфері музичного мистецтва, підтримка творчих дітей, підготовка до участі в місцевих та всеукраїнських конкурсах,концертах. Вивчаючи історію мистецтва, творчість відомих композиторів, музиканів, учні формують свій особистий стиль виконання та техніку. 
          На даний час на народному відділі навчається 55 учнів, викладають 7 вчителів. З 2017 року керівником відділу стала      Медведкова Ольга Володимирівна. В школі викладаються такі музичні дисципліни: 
                   Баян
                  Акордеон
                  Домра
                  Гітара
                 Ансамбль баяністів та акордеоністів 1-2 класів
                 Оркестр баяністів та акордеоністів
                 Ансамбль гітаристів
                 Ансамбль народних інструментів
          Викладачі школи глибоко віддані мистецтву та навчанню дітей, вони поділяють з учнями любов до мистецтва та музикування. Наші вчителі не тільки готують учнів до конкурсів, але й самі активно приймають участь у  концертах та займаються творчістю. Наші викладачі музиканти щодня знаходять нові лайфхаки, що полегшують навчання для учнів. Багато учнів школи стають музикантами, вчителями музичного мистецтва.
            Діти приймають активну участь в районних, місцевих, регіональних та всеукраїнських, міжнародних  конкурсах творчості. В нашій школі не треба боятися помилок, ми допоможемо розкрити творчій потенціал вашої дитини. Для цього достатньо довіритися викладачам, які покажуть шлях до творчості та краси. 

 

Відділ народних інструментів

bottom of page